智能无人系统实验室E

Research Assistants

Hanqing Guo

date:2019-08-01

郭汉青,本科毕业于西北工业大学航空学院,并以专业前10%的成绩保送至本校攻读硕士研究生,于2017年在西北工业大学航空学院获得硕士学位。在校期间曾获得校优秀毕业设计论文奖、数学建模竞赛二等奖等荣誉。曾就职于北京零零无限科技有限公司,担任飞行器设计研发工程师。目前主要从事微型飞行器设计、控制、感知方面的研究工作。

Hanqing Guo received his bachelor and master degrees from Northwestern Polytechnical University with excellent academic performance. He used to work in Beijing Zero Zero Infinity Technology Co., Ltd as a research engineer. At present,he focus on MAV design、control and perception.