智能无人系统实验室E

Ph. D. Candidates

Zian Ning

date:2019-03-01

不积跬步无以至千里。

Many a little makes a mickle.

undefined

宁子安,2018年硕士毕业于上海交通大学航空航天学院,2015年本科毕业于西北工业大学自动化学院。硕士期间的研究方向为多无人机协同控制,并且发表一篇期刊论文。2017年3月到12月作为实习生在中国商飞上海飞机设计研究院实习,主要工作包括大型民用飞机的飞行控制系统设计。现为西湖大学2019级博士生,研究方向为基于视觉的高机动空中机器人集群协同与避障控制。

Zian Ning received his B.Sc. degree from Northwestern Polytechnical University, Xi’an, China, in 2015; the M.Sc. degree in aeronautical engineering from Shanghai Jiao Tong University, Shanghai, China, in 2018. During the master’s degree, he did some research on multi-UAV cooperation and published a research article. During the period from March to December 2017, he worked as an intern at Shanghai Aircraft Design and Research Institute, COMAC, China, where his mainly work was on flight control systems of civil airplanes. At present, he is a Ph.D. student at Westlake University, Hangzhou, China. His research interests include high mobility swarm of aerial robots and collision avoidance.